Wat heb je nodig?

In eerste instantie zitten wij met u samen om te overlopen wat je precies nodig hebt en wat je doelen zijn met de applicatie. Op basis van deze doelen gaan we dan samen de belangrijkste functies van uw applicatie bepalen. Eens we een duidelijk beeld hebben wat de applicatie precies moet kunnen gaan we een grondige technische analyse doen en maken we de technische specificaties op.

Wat gaat het kosten?

Eens we de technische specificaties hebben kunnen wij u een nauwkeurige inschatting geven van zowel de kostprijs en looptijd van uw project. U heeft dan alle informatie voorhanden om een goede beslissing te maken rond de haalbaarheid van uw app ontwikkelings traject.

De gemiddelde kostprijs van een mobiele applicatie kan enorm variƫren afhankelijk van de technische specificaties. Heb je bijvoorbeeld een gebruikersbeheersysteem nodig, locatievoorzieningen, push notifcaties, hoeveel en welke informatie willen jullie bewaren, is er een eigen cloudserver nodig, enzovoort. Wil je toch een snelle maar ruwe inschatting van de kostprijs? Stuur ons een mail

Hoe gaat het er uit zien?

Bij de start van een traject gaan wij altijd eerst een ontwerp en wireframe maken. Via het ontwerp kan de klant meteen zien hoe zijn applicatie er zal komen uit te zien en via het wireframe krijgt hij al een eerste beeld hoe de mobiele applicatie zal werken. We bespreken dit ontwerp en wireframe dan uitvoerig met de klant en doen aanpassingen waar nodig. Pas als iedereen tevreden is met het ontwerp gaan we over naar de bouwfase.

Let's build it!

Eens de plannen duidelijk uitgestippeld zijn beginnen we aan de uiteindelijke ontwikkeling van de software. In een eerste sprint werken we toe naar een alpha versie van uw mobiele app. Een alpha versie is een eerste ruwbouw maar waarin wel de belangrijkste functionaliteit ingebakken zit. Deze versie kan u uitvoerig testen en nadien voorzien we een review moment om de testresultaten te bespreken en waar we de ruimte hebben om bij te sturen waar nodig.

Met deze eerste testresultaten op zak gaan we dan opnieuw aan de slag om een beta versie te ontwikkelen. Een app beta is een versie van de applicatie die getest wordt door de eerste echte gebruikers. Ook hier bekijken we de eerste gebruikersresultaten en verzamelen we feedback om de app nogmaals te verbeteren en eventuele bugs op te lossen. Na een beta periode van een aantal weken zullen we zo een perfect werkende live versie bekomen.

Bij Nebulae spitsen wij ons er op toe om steeds op de hoogte te blijven van de laatste technieken en technologieƫn, zo kan u er zeker van zijn dat u een hoogwaardig resultaat krijgt en uw gebruikers een aangename ervaring zullen beleven.

Let's ship it!

Wij zorgen er uiteraard voor dat uw mobiele applicatie beschikbaar is de Apple App Store en de Google Play Store zodat uw klanten of andere gebruikers hem eenvoudig kunnen terugvinden en installeren. In een productiefase gaan we verder het gebruik van uw toepassingen analyseren en opvolgen.

Uiteraard is elke situatie anders en deze ontwikkelingstrajecten kunnen verschillen van klant tot klant. Wij horen graag wat uw noden zijn, dus laat ons iets weten en we bekijken hoe we specifiek voor jouw case aan de slag kunnen.